1. Stap 1De vloer
  2. Stap 2Laten leggen
  3. Zelf leggenMateriaalpaketten

Bij De Houtkoperij houden we het gemakkelijk. We werken met 2 stappen waarin u berekent wat uw vloer gelegd en al kost. Of u legt de vloer zelf en zoekt hier een materiaalpakket bij. Makkelijk toch? Zo simpel is het en ALLE prijzen zijn inclusief de btw!

Lamelplanken

De lamelplanken van De Houtkoperij worden rechtstreeks door ons geïmporteerd en komen uit eigen fabriek. Geen fabrieksverkopen, leegverkopen nieuwe hallen en andere onzin maar gewoon korte lijntjes! Door het grote volume afzet is op = op. Dus kopen en meenemen! Alle vloeren worden geleverd in combinatie met een materiaalpakket.

Door de constructie kan de vloer zwevend maar ook verlijmd gelegd worden. De lamelplanken zijn er voorbehandeld maar een andere kleur is geen probleem.Koop dan de onbehandelde plank en zet deze in een olie kleur naar eigen smaak!

Eiken lamel, rustiek, 18 cm, white wash, 3 mm toplaag. € 28,-*

Eiken lamel, rustiek, 18 cm, antique oiled, 3 mm toplaag. € 28,-*

Heeft u uw plank gekozen? Onthoud de prijs van de vloer en kijk bij Stap 2 wat de prijs is om uw vloer inclusief materialen te laten leggen. Gaat u zelf leggen kies dan hier uw materiaal pakket.

* Alle planken in combinatie met een materiaalpakket